Ta fram din produkt

med AMC TECH

Vi designar moderna konsument- och industriprodukter (Smarta hem, IoT, Industri 4.0). Vi kan utveckla programvara (inbyggda, molnsystem, webbportal, applikation för en arbetsstation samt mobila applikationer), elektronik och mekanik (hölje, monteringssystem). Hela designprocessen övervakas av en grafisk designer för att ta hand om utseendet på din produkt.

När designen är klar tillverkar vi enheten på vår produktionslinje. I vårt laboratorium bekräftar vi kvaliteten och förbereder produkten för certifiering (EMC, ESD, term). Vi kan stödja dig i varje skede av produktutvecklingsprocessen från utarbetande av en teknisk specifikation fram till produktion, kommisionering och eftermarknadsservice.

Har du en idé om en produkt?

Du är på rätt plats!

Vi redo att förvandla din vision till en modern, fullfjädrad produkt.

Vi tar fullt ansvar för resultatet.

Vi erbjuder

Programvara

Vi utvecklar mobil-, webb- och skrivbordsapplikationer, webbportaler, firmware, molnlösningar och system för hantering av data.

Elektronik

Vi designar bl.a. styrenheter, intelligenta mätsystem, säkerhetssystem, energisnåla batterisystem och trådlösa system.

Mekanik

Vi designar höljen, monteringssystem, handtag, förpackningar, säkerhet samt automatiseringskomponenter och stationer för produktionslinjer.

Tester

Vi utför funktions-, integrations-, prestanda-, säkerhets- och certifieringstester (EMC, ESD, termiska tester). Vi har våra egna laboratorier.

Tillverkning

Vi utför automatisk dubbelsidig yt- och hålmontering. AMC TECH har möjlighet att genomföra CNC-bearbetning och friformsframställning.

Din produkt

Vi levererar en färdig lösning tillsammans med upphovsrätt, källkod, produktionsdokumentation och användarmanualer.

Riskera inte att arbeta med för många underleverantörer. En partner = fullt ansvar för resultatet.

 

Din SMARTA produkt

Mobilapplikationer

Mobilapplikation ger dig ad hoc-åtkomst till data som lagras i molnet via LAN eller Internet. Kunskap om branscher som tillverkning, transport, energi, järnväg och fordonsindustri gör att vi kan utforma användargränssnitt bättre och snabbare.

Webbportal

Webbportal används för att övervaka och hantera driften av anslutna enheter var som helst i världen. Via portalen kan du visa data, planera uppgifter, hantera åtkomst eller IoT-enhetskonfiguration.

Molnlösningar

Molnsystem består av en basmotor för databehandling, en databas och en webbtjänst för dataåtkomst. Systemet är utformat för datahantering från IoT-enheter och applikationer. Grunden för systemets funktion är att samla in data och vidare analysera, bearbeta och presentera dem.

Intelligenta styrenheter

De produkter vi utvecklar uppfyller de strängaste industristandarderna och är anpassade för att fungera under många olika förhållanden: smuts, fukt, saltvatten, låg/hög temperatur, potentiellt explosiva atmosfärer, säkerhet vid transport.

Inbyggda system

En korrekt utformad inbyggd programvara är ansvarig för produktens intelligens. Vi har erfarenhet av att implementera befintliga standarder för trådlös kommunikation: WiFi, BLE, MASH-nätverk, WirelessHART, 6LoWPAN, 433 MHz, 868 MHz, 915 MHz, 2,4 GHz.

Professionellt hölje

Vi designar CAD / CAE och modeller. Våra konstruktioner uppfyller de strängaste industristandarderna, inklusive 2006/42/EG, ISO 16949 och IRIS. Vi har vår egen produktionslinje: CNC-verktygsmaskiner, 3D-skrivare, monteringsstationer.

Över 50 genomförda produkter!

IoT, Smarta hem, Smart City, Industri 4.0. "SMART" är vår vardag.

Våra fördelar

20+
års erfarenhet
100+
ingenjörer
150+
kunder
300+
avslutade projekt

De litade på oss

Fortfarande inte övertygad?

Kolla våra referenser!

Kolla våra referenser!

Skriv till oss så ger vi dig direktkontakt med våra nuvarande kunder.
Verifiera vår erfarenhet!

Verifiera vår erfarenhet!

Besök oss så visar vi dig det som vi har gjort under de senaste 20 åren och som liknar dina behov.
Testa vår kompetens kostnadsfritt!

Testa vår kompetens kostnadsfritt!

Börja samarbeta med oss utan åtaganden, vi utför första liten uppgift gratis för dig.

Filer för nedladdning

Kontakt

Intresserad av vårt erbjudande?

Kontakta oss


  Var fick du reda på AMC TECH?*
  "Genom att skicka in detta formulär samtycker jag till att AMC TECH Sp. z o.o. med säte i Krakow på Pilotów 2E, i egenskap av personuppgiftsadministratör, behandlar mina personuppgifter i marknadsföringssyfte, inklusive att ta emot kommersiell information som AMC TECH skickar till min e-postadress för egen räkning".


  Läsa mer om oss

  Boka ett möte

  Weronika Kostecka
  Företagets kontaktperson
  Weronika Kostecka
  Key Account Manager – Nordic Area
  +48 (12) 362 97 64
  wkostecka@amctech.com